Infraroodtherapie is een weldaad voor je huid én is het beauty-geheim van heel wat Hollywood-sterren zoals Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow. Het effect op je huid is dan ook spectaculair!

1. JE KRIJGT EEN GEZONDE, FRISSE TEINT

Bacteriën en onzuiverheden in je huid zweet je mee uit. Resultaat: een frisse, jonge teint.

2. HET IS DE BESTE DAGCRÈME

Een infraroodsauna stimuleert de aanmaak van collageen, een eiwit dat je huid elastisch houdt en ervoor zorgt dat rimpels, fijne lijntjes, onzuiverheden en pigmentvlekken minder zichtbaar worden. Meer zelfs: iedereen met huidproblemen* - acne, eczeem, psoriasis, dermatitis - zal baat hebben bij een infraroodsauna.

3. HET IS HET ENIGE DAT ECHT HELPT TEGEN CELLULITIS

Cellulitis is een gelachtige substantie die bestaat uit vet, water en vuil dat in ‘zakjes’ onder de huid zit. Hevig zweten helpt deze vetzakjes te verwijderen uit je lichaam. En omdat in een Health Mate-infraroodsauna de warmte veel dieper penetreert, is zo’n sauna aanzienlijk effectiever dan een gewone sauna. Dr Leigh Erin Connelly, Medical Director van het South Coast Medical Center vat het als volgt samen: "Vrouwen zijn voortdurend op zoek naar een crème die cellulitis kan behandelen. Maar die bestaat niet. Het enige wat helpt, is een infraroodsauna. Alle afvalstoffen worden afgevoerd zodat de vetcellen onder je huid weer ‘gaan liggen’. En zo verdwijnt je cellulitis."