Health Mate infraroodsauna’s bestaat sinds 1979, en ik durf gerust zeggen dat we in 37 jaar tijd de wereld hebben veroverd. Je vindt onze sauna’s intussen in meer dan 50 landen!

Chronisch zieken — er zijn er één miljoen in België! — gebruiken het om de pijn te verzachten. Een infraroodsauna geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm. Sporters maken voor of na hun training gebruik van de cabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die gewoon graag genieten van warmte en ontspanning, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen op een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

En onze klanten blijven trouw aan hun sauna, vele jaren na hun aankoop. Daarom vind je onze sauna’s niet op de tweedehandsmarkt. Hebben is (ervan) houden, zoveel is duidelijk.

Er is slechts één technieker nodig voor de ganse Benelux, die een eventueel defect binnen de tien werkdagen verhelpt. Na al die jaren in het vak moet ik de eerste ontevreden klant nog tegenkomen. Een Health Mate heb je voor het leven.

Laat je ook overtuigen en haal met een Health Mate infraroodsauna de zon in huis. Je zal zien, je gezondheid en levenskwaliteit zullen er enorm op vooruitgaan.